Gospel- en Popkoor Singing Surrender

Wie

Gospel- en Popkoor Singing Surrender is opgericht op 22 november 1984. Door de jaren heen heeft het koor heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. Het heeft verschillende dirigenten gekend en ook verschillende gospelstijlen. Uiteraard is ook de muzikale bezetting van het combo aan veranderingen onderhevig geweest. In de afgelopen 35 jaar is Singing Surrender gegroeid tot een koor met een eigen geluid en een goede reputatie in de regio.

Sinds september 2016 staat het koor onder leiding van Olaf van Rijn. De vaste muzikale begeleiding van Singing Surrender bestaat verder uit een pianist (vacant) en drummer Willem Kuilman.

Het huidige repertoire is zeer divers. Het repertoire loopt van kerkelijk getinte nummers tot de meer frivoler of rock getinte gospels, tevens zijn "Evergreens" en compilaties uit diverse bekende musicals onderdeel van het repertoire. Ook voor een Kerstnachtdienst heeft Singing Surrender een gevarieerd Kerstrepertoire.

Regelmatig wordt Singing Surrender gevraagd ter ondersteuning van een kerkdienst - wij zijn niet verbonden aan een specifieke kerkelijke stroming - uitvoeringen in verpleeg of ziekenhuizen, en concerten van andere (muziek-) verenigingen. Ook organiseren we jaarlijks, met financiële medewerking van onze sponsors, een concert en of Kerstconcert in Schagen.

Als uw interesse is gewekt neem dan vrijblijvend contact met ons op.